Wij van ’t Wijland

Albert Hoogenkamp & Angélique Voskamp

Wij van ’t Wijland zijn Albert Hoogenkamp en Angélique Voskamp. 

Albert

Als kind hielp ik al mee in de moestuin van mijn vader en was ik vaak in het bos te vinden vlak bij mijn ouderlijk huis. De natuur was mijn speeltuin.  In de jaren ’80 heb ik een groenopleiding gevolgd in Frederiksoord. Inmiddels is deze kennis aangevuld met projectmanagement (Larenstein) en kennis van permacultuur (PDC). Gestart vanuit het conventionele groen beheer werk ik nu alleen nog vanuit een visie waarbij de natuur en biodiversiteit de uitgangspunten zijn.

Angélique

Ik ben geboren met een verslaving aan alles wat naar paard ruikt en voelt en heb een grote interesse in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. In 2020 heb ik de stap gezet om afscheid te nemen van mijn vaste baan als (ontwikkel)manager bij de overheid om mijzelf volledig toe te leggen op het werken met paarden en mensen. Dit doe ik als adviseur paarden welzijn en systemisch (paarden) coach.

Samen bezitten we een enorme schat aan kennis en ervaring op het gebied van mens, paard en plant. Dit bundelen we in het aanbod van ’t Wijland.

Naar de plek waar we al onze passies konden leven hebben we lang gezocht. Onze zoektocht eindigde in Toldijk. We doopte onze stek ’t Wijland. Een plek waar we willen werken aan meer geluksbeleving bij mens en dier. Groei door en via de onderlinge verbondenheid. We noemen dit het grote Wij.