Coaching

’t Ganse Wij – coaching

’t Ganse wij is de noemer waaronder coaching plaatsvindt bij ’t Wijland. Het ‘ganse wij’ of ‘hele wij’ verwijst naar de visie die van toepassing is op de coaching en op de overige onderdelen van ’t Wijland.

Zowel op de locatie van ’t Wijland als daarbuiten kun je bij ons terecht voor individuele en coaching van groepen. Onderzoek hoe de verbinding met jezelf en met je leefwereld is en daar waar nodig de verbindingen herstellen, aangaan of vanuit een nieuw licht ervaren. Dit leidt tot nieuwe inzichten en mogelijkheden.

De sessies worden begeleid door Angélique Voskamp. Nieuwsgierig naar wie Angélique is? Kijk op de pagina ‘Wij van ’t Wijland’. Bij grotere groepen kan er een collega coach aansluiten.

In elk coachingstraject wordt gezocht naar de vorm die het beste aansluit bij jou als coachee of bij de ontwikkelfase van het team. Bijvoorbeeld losse gesprekken, een opstelling maar ook coaching met behulp van de wijsheid van de paardenkudde is mogelijk want…

…via het paard leren wij ons zelf te verstaan.

Praktische informatie

Individuele coaching:

Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Tijdens dit gesprek maken we een eerste inventarisatie, kijken we of er een match is tussen jou en mij en maken we afspraken over het vervolg.

De kosten van de vervolgsessies zijn maatwerk en afhankelijk van de inhoud van het traject. Dit wordt tijdens het kennismakingsgesprek vastgesteld.

Teamcoaching:

De inhoud en werkwijze van een coaching sessie met een team wordt vooraf afgestemd en is afhankelijk van de vraag die er binnen het team leeft. Daarnaast is het mogelijk om een coaching sessie als teambuildingsactiviteit in te zetten. In de loop van 2021 wordt het op de locatie van ’t Wijland mogelijk om groepen van maximaal 15 personen te ontvangen.

Voor informatie of een afspraak kun je contact opnemen met Angélique Voskamp via 06 17141810 of stuur een e-mail naar coaching@tgansewij.nl 

Aangesloten bij: