Coaching

‘t Ganse Wij – coaching

‘t Ganse wij is de naam waaronder coaching plaatsvindt bij ‘t Wijland. Het ‘ganse wij’ of ‘hele wij’ verwijst naar de visie die van toepassing is op de coaching en op de overige onderdelen van ‘t Wijland.

Zowel op de locatie van ‘t Wijland als daarbuiten kun je bij ons terecht voor individuele en coaching van groepen. Onderzoek hoe de verbinding met jezelf en met je leefwereld is en daar waar nodig de verbindingen herstellen, aangaan of vanuit een nieuw licht ervaren. Dit leidt tot nieuwe inzichten en mogelijkheden.

De sessies worden door mij, Angélique Voskamp, begeleid. Nieuwsgierig naar wie ik ben kijk dan op de pagina ‘Wij van ‘t Wijland’. Bij grotere groepen kan er een collega coach aansluiten.

Coaching bij ‘t Ganse Wij valt onder de noemer ‘Natuurcoaching’. De natuur is daarbij de praktijk waarin en waarmee de sessie wordt vormgegeven. Paardencoaching en wandelcoaching vallen hieronder. Elk coachingstraject wordt gezocht naar de vorm die het beste aansluit bij jou als coachee of bij de ontwikkelfase van het team. Dit kan bijvoorbeeld een zoektocht naar je eigen natuurlijke pad zijn tijdens een wandeling langs de maisvelden of een coaching met behulp van de wijsheid van de paardenkudde.

Hier vind je de folder van ‘t Ganse Wij.

Praktische informatie

Individuele coaching:

Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Tijdens dit gesprek maken we een eerste inventarisatie, kijken we of er een match is tussen jou en mij en maken we afspraken over het vervolg.

De kosten van de vervolgsessies zijn maatwerk en afhankelijk van de inhoud van het traject. Dit wordt tijdens het kennismakingsgesprek besproken.

Teamcoaching:

De inhoud en werkwijze van een coaching sessie met een team wordt vooraf afgestemd en is afhankelijk van de vraag die er binnen het team leeft. Daarnaast is het mogelijk om een coaching sessie als teambuildingsactiviteit in te zetten. In de loop van 2021 wordt het op de locatie van ‘t Wijland mogelijk om groepen van maximaal 15 personen te ontvangen.

Coaching cadeau

Eens per maand geef ik een coaching sessie cadeau aan iemand die baat heeft bij coaching maar niet over de financiële middelen beschikt om dit te kunnen doen. Wil je hiervoor in aanmerking komen neem dan contact met mij op.

Je kunt ook een coaching cadeau geven. Deze vind je in de webshop.

Voor informatie of een afspraak kun je contact opnemen met Angélique Voskamp via 06 17141810 of stuur een e-mail naar coaching@tgansewij.nl 

Aangesloten bij: