Plant-advies & ontwerp

Advies en ontwerp

PERMACULTUUR EN VOEDSELBOSSEN
Advies en ontwerpen zijn bij ons gebaseerd op het principe van permacultuur. Het ontwerpproces is in lijn met de natruulijke processen. Er wordt niet tegen maar met de natuur mee gewerkt. Permacultuur is een systeem wat zichzelf uiteindelijk in stand houdt en dus zorgt voor een minder onderhoudsintensieve inrichting. Elk element in het ontwerp vervult minimaal drie functies bijvoorbeeld bomen die voor schaduw, vrucht en nestgelegenheid zorgen. Wanneer u op zoek bent naar meer natuur in uw woonomgeving dan bent u bij ons aan het goede adres.

ADVIES & ONTWERP
Voor advies en ontwerp komen wij het liefst op locatie. Uniek is bij ons de mogelijkheid om een ontwerpsessie on the spot te doen. Dit houdt in dat wij je ter plekke begeleiden in het zelf maken van een ontwerp. Advies maakt hier vanzelfsprekend een onderdeel vanuit. Groot voordeel is dat je na een halve dag niet alleen een prachtig eigen ontwerp hebt maar ook een enorme dosis kennis rijker bent.

De kosten voor een ontwerpsessie on the spot zijn €155,- exclusief btw.

Reguliere schetsontwerpen zijn ook mogelijk. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de grondoppervlakte. Neem voor een indicatie van de kosten contact met ons op.

AANLEG
De totale uitvoering van ontwerpen is bij ons mogelijk. Afhankelijk van de onderdelen van het ontwerp (bijvoorbeeld verharding, grondverzet of vijvers) werken wij samen met professionele samenwerkingspartners die samen met ons garant kunnen staan voor een perfect eindresultaat.