Plant-advies & ontwerp

Advies en ontwerp

ADVIES & ONTWERP

Wij adviseren, ontwerpen en stellen beplantingsplannen op voor  zowel particuliere tuinen als tuinen voor paarden (paddock paradijs).  Advies en ontwerpen zijn bij ons gebaseerd op het principe van permacultuur. Het ontwerpproces is in lijn met de natuurlijke processen. Er wordt niet tegen maar met de natuur mee gewerkt. Permacultuur is een systeem wat zichzelf uiteindelijk in stand houdt en dus zorgt voor een minder onderhoudsintensieve inrichting. Elk element in het ontwerp vervult minimaal drie functies bijvoorbeeld bomen die voor schaduw, vrucht en nestgelegenheid zorgen. Wanneer je op zoek bent naar meer natuur in je woonomgeving of een meer natuurlijke leefomgeving voor je paard(en) dan bent je bij ons aan het goede adres.

Voor advies en ontwerp kun je een afspraak bij ons maken. Wij komen dan bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Dit verkennende gesprek is kosteloos.

Ook bieden wij begeleiding bij het zelf ontwerpen van je tuin of paddock paradijs. Dit houdt in dat wij je ter plekke begeleiden in het zelf maken van een ontwerp. Advies maakt hier vanzelfsprekend een onderdeel vanuit. Groot voordeel is dat je na een halve dag niet alleen een prachtig eigen ontwerp hebt maar ook een enorme dosis kennis rijker bent.

De kosten voor de begeleiding bij het maken van een eigen ontwerp  zijn €155,- exclusief btw.

AANLEG
De totale uitvoering van ontwerpen is bij ons mogelijk. Afhankelijk van de onderdelen van het ontwerp (bijvoorbeeld verharding, grondverzet of vijvers) werken wij samen met professionele samenwerkingspartners die samen met ons garant kunnen staan voor een perfect eindresultaat.